Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır, Sakarya’da son yolculuğuna uğurlandı

Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır, Sakarya’da son yolculuğuna uğurlandı

Ordu’da şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır için Sakarya'nın Akyazı ilçesinde düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Şehit Çangır, dualarla Akyazı Merkez Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ordu’da görev yaptığı sırada şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır için memleketi Sakarya’nın Akyazı ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Dün Ordu İl Jandarma Komutanlığı’ndaki törenin ardından Akyazı’ya getirilen şehit için bugün Gazi Süleymanpaşa Camisi'nde düzenlenen törende ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

CENAZE NAMAZINI AMCASI KILDIRDI

Törene şehidin babası Turgut Çangır, annesi Asiye Çangır, kardeşleri ve yakınları katılırken, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nejdet Karaca ve askeri erkan da şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Törende, şehidin cenaze namazını imam olan amcası Muhammed Çangır kıldırdı.

GÖREVE BAŞLADIĞI ZAMAN SÖZLENMİŞ

Yaklaşık 20 gün önce Ordu’da göreve başlayan ve aynı dönemde sözlendiği öğrenilen Mehmet Fatih Çangır, gözyaşları arasında Akyazı Merkez Aile Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.