İzmir'e kritik uyarı: Fırtına kopacak!

İzmir'e kritik uyarı: Fırtına kopacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava raporlarına göre İzmir'de şiddetli fırtına etkili olacak. İşte İzmir 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre İzmir bölge geneli az bulutlu ve açık, ilk saatlerde Çanakkale ve Balıkesir'in iç kesimleri ile akşam saatlerine kadar Manisa'nın güneydoğusu ve Aydın'nın doğusu yer yer parçalı bulutlu geçecek. İşte İzmir 5 günlük hava durumu:

izmir-5.jpg

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İzmir'de hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Bölge genelinde mevsim normalleri civarında, güneybatı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. İzmir'de rüzgar ise kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/sa), zaman zaman kısa süreli fırtına (60-85 km/sa) şeklinde esecek.

İZMİR'E KRİTİK UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şu ifadelerle İzmirlileri uyardı:

"Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-85 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçması gibi) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.