İzmir’e kent lokantası müjdesi: Açılış tarihi belli oldu

İzmir’e kent lokantası müjdesi: Açılış tarihi belli oldu

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, ekim ayında gerçekleşen belediye meclis toplantısında önemli kararlar aldı. Buna göre; Kent Lokantası, Emekliler Lokali ve gençlere yönelik büfeler Narlıdere'ye kazandırılacak.

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, ilçeye kazandıracakları yeni projelerle sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Başkan Uzun, özellikle ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde vatandaşların yanında olduklarını ve onların ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirdiklerini vurguladı.

KENT LOKANTASI, EMEKLİLER LOKALİ VE GENÇLERE YÖNELİK BÜFELER

Başkan Uzun, yakın zamanda hayata geçirilecek projeler arasında Kent Lokantası, Emekliler Lokali ve gençlere yönelik büfelerin yer aldığını belirtti. Kent Lokantası projesiyle vatandaşlara uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek sunmayı amaçlayan belediye, özellikle ekonomik zorluk çeken ailelere destek olmak istiyor. Emekliler Lokali projesiyle ise emeklilerin sosyalleşebileceği ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturulacak. Gençlere yönelik büfeler ise özellikle sahil bölgelerinde yer alacak ve gençlerin uygun fiyatlı atıştırmalık ve içecek bulabilecekleri mekanlar olacak.

LİMANREİS'E YENİ BİR SOLUK

Başkan Uzun, ayrıca Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Limanreis sahilini düzenleme çalışmalarına da başlayacaklarını duyurdu. Bu sayede Limanreis, hem yerel halk hem de ziyaretçiler için daha çekici bir hale gelecek.

BAŞKAN UZUN'DAN VATANDAŞLARA MESAJ

Başkan Erman Uzun, yaptığı konuşmada vatandaşlara şu mesajı verdi: "Ağır yaşam koşulları toplumumuzun büyük bölümünü açlık sınırı altında yaşamaya mahkum etti. Biz CHP'li bir belediye olarak toplumumuzla dayanışma göstermek istiyoruz. Kasım ayında Kent Lokantası projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Böylece vatandaşlarımız sağlıklı ve iyi gıdaya uygun fiyata erişmiş olacak. En dezavantajlı kesimlerimizden biri emeklilerimiz... Çamtepe Mahallemizde Emekliler Lokali açacağız. Emeklilerimiz gün içinde burada çay, kahve vb. içeceklere erişebilecek, sosyalleşebilecek. Emeklilerimizin torunlarını elinden tutup getirecekleri alanlar yaratmak istiyoruz. Projemiz kasım ayında emeklilerimizle buluşacak."

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.