İzmir'e çok şiddetli geliyor: Meteoroloji o güne işaret etti

İzmir'e çok şiddetli geliyor: Meteoroloji o güne işaret etti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava raporlarına göre İzmir'de şiddetli yağış bekleniyor. İşte İzmir 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre İzmir bölge geneli az bulutlu ve açık, öğleden sonra kuzey kesimler parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyi, geceden itibaren ise geneli yağışlı geçecek. Sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi beklenen yağışların, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir. Sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde pus, yerel olarak sis görülecek. İşte İzmir 5 günlük hava durumu:

izmirs.png

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İzmir'de mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İzmir'de rüzgar ise batılı yönlerden ilk saatlerde hafif, zamanla orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyinde kuzeybatıdan zaman zaman kuvvetli (40-60 km/sa) esecek.

Bugün için İzmir hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 32°.

Yarın için İzmir hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 25°.

1 Ekim 2024 Salı İzmir hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 24°.

2 Ekim 2024 Çarşamba İzmir hava durumu Açık Hava, sıcaklık 27°.

3 Ekim 2024 Perşembe İzmir hava durumu Açık Hava, sıcaklık 28°.

İZMİR İÇİN KRİİK UYARI

İşte meteorolojinin İzmir için yaptığı uyarı: "Akşam saatlerinden sonra ve gece saatlerinde Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde beklenen yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanması muhtemel sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.