İzmir'de toplu ulaşımla gidebileceğiniz bir plaj: Üstelik ücretsiz

İzmir'de toplu ulaşımla gidebileceğiniz bir plaj: Üstelik ücretsiz

Gündelik hayatın koşuşturmalarından kaçmak isteyenlere harika bir önerimiz var. Hem ücretsiz hemde toplu taşıma araçlarıyla kolay ulaşımı sebebiyle şimdiden yazın bunaltıcı sıcaklarından kaçabileceğiniz favori yerlerinizden biri olacak.

Yaz tatillerinin en serin ve eğlenceli hali olan deniz programının en güzel hali 14 Evler Sahili'nde sizleri bekliyor. Kumlu denizi, temiz plajı ve yakınında yer alan işletmelerle bu plaj bu yaz favoriniz olacak. Aynı zamanda toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilen 14 Evler Sahili, sizleri günün problemlerinden uzaklaştıracak ve tatilinizin tadını çıkartacaksınız. Konumu itibariyle İzmirliler için adeta kurtarıcı olan bu sahili mutlaka keşfetmenizi öneririz.

Gün içerisindeki okul, iş veya özel hayatımızdaki koşuşturmalardan kendimize pek vakit ayıramıyoruz. Bu yoğun tempoların ardından kendimize vakit ayırmamız oldukça büyük önem taşıyor. İzmirlilerin içerisinde doğuştan var olan deniz sevgisini de bazen bastırmak kolay olamayabiliyor. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilen 14 Evler Sahili'ni en kısa zamanda keşfetmenizi öneririz. Denizin birden derinleşmediği, tertemiz suya sahip olan 14 Evler Sahili aynı zamanda yüzme korkusu yaşayanlar ve çocuklu aileler için ideal. İzmir'de bunaltan sıcakların en ferah kaçış noktalarından biri olan 14 Evler Sahili...

14 EVLER SAHİLİ'NDE DUŞ VE WC VAR MI?

Ücretsiz WC, soyunma kabini ve duşun yer aldığı 14 Evler Sahili'nde aynı zamanda alışveriş yapmak isterseniz marketlerde plaja çok yakın. Şemsiye ve şezlongların ücretli olduğu bu sahile dilerseniz gitmeden yanınızda sandalyenizi götürebilirsiniz.

14 EVLER SAHİLİ NEREDE?

İzmir'in Menderes bölgesinde yer alan 14 Evler Sahili, aynı zamanda bölgenin en çok ziyaret edilen yerlerden birisidir. Aynı zamanda 14 Evler Sahili Gümüldür merkeze çok yakın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.