İzmir'de sıcak hava dalgası: Sıcaklıklar 35 dereceye ulaşacak

İzmir'de sıcak hava dalgası: Sıcaklıklar 35 dereceye ulaşacak

Spot: Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, İzmir'de önümüzdeki günlerde yüksek sıcaklıklar etkili olacak. Bölge genelinde az bulutlu ve açık bir hava kesilirken, sıcaklıkların 35'e kadar çıkması bekleniyor.

İzmir ve çevredeki günlerde sıcak hava yağışları etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporlarına göre bölge genelinde hava az bulutlu ve açık geçecek. Ancak, kuzey kesimlerde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilecek.

SICAKLIK VE RÜZGAR DURUMU

Hava sıcaklıklarında 1 ila 3 derece arasında azalma bekleniyor. Buna göre sıcaklıkların yüksek izlemeye devam etmesi öngörülüyor. Rüzgarın kuzey yönlerden hafif, kıyı kesimlerde ise orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

zmir.jpg

İZMİR'İN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

İzmir'de önümüzdeki beş gün boyunca sıcaklıkların yüksek seyredeceği tahmin ediliyor. Bugün için hava açık ve sıcaklık 35 derece olarak kesilirken, yarın hava sıcaklığının 32 derece olması bekleniyor. 9 Eylül Pazartesi günü sıcaklık 31 derece olacak ve az bulutlu bir hava hakim olacak. 10 Eylül Salı günü sıcaklıkların yeniden artışa geçerek 32 tane olması bekleniyor. 11 Eylül Çarşamba günü ise tekrar yine 32 derece olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.