İzmir'de Kavurucu sıcaklar devam edecek

İzmir'de Kavurucu sıcaklar devam edecek

İzmir'de Temmuz ayının ilk haftası 40 derecenin üzerinde seyretti. Meteoroloji, bölgede etkili olan sıcak hava dalgasının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

İzmir bu hafta adeta yanacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, İzmir'de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkarak kavurucu seviyelere ulaşacak. Özellikle hafta ortasından itibaren sıcaklıkların etkisi artacak ve kentte termometreler 42 dereceye kadar çıkabilecek.

PAZARTESİ

Haftanın ilk günü olan Pazartesi, İzmir’de sıcaklıklar hızla artacak. Gün boyunca güneşli bir hava hakim olacak ve en yüksek sıcaklık 36 dereceye kadar yükselecek. Gece saatlerinde ise sıcaklıklar 25 dereceye kadar düşecek. Hafif esen rüzgarlar bile sıcaklığı hafifletmeye yetmeyecek.

HAFTA SONU

Hafta sonu İzmir’de sıcaklıklar yine yüksek olacak. Cumartesi ve Pazar günleri sıcaklıklar gündüz 35-37 derece arasında seyredecek. Gece sıcaklıkları ise 23-25 derece olacak. Hafta sonunu dışarıda geçirmeyi planlayanların, özellikle güneşin yoğun olduğu saatlerde dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.