İzmir'de genç "Allah var mı bir bakıcam" dedi, kendini astı!

İzmir'de genç "Allah var mı bir bakıcam" dedi, kendini astı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Ahmetli Köyü'nde, 16 yaşındaki Osman Yan’ın intiharı büyük üzüntü yarattı. Dünden akşam saatlerinde meydana gelen olayda, genç bir bireyin hayatını kaybetmesi köyde derin bir üzüntüye neden oldu.

GENÇ, KENDİNİ ASTI

Torbalı Güncel’in haberine göre, Osman Yan isimli genç, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kendisini asarak intihar etti. Ebeveynleri tarafından asılı halde bulunan genç, acil olarak sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, Osman Yan’ı hastaneye kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç yaşamını yitirdi.

SOSYAL MEDYADA ŞÜPHELİ PAYLAŞIM

Osman Yan’ın intiharından önce sosyal medya hesabında “Allah var mı bir bakıcam ben kaçar” şeklinde bir paylaşımda bulunduğu iddia edildi. Bu paylaşım, olayın arkasındaki nedenler hakkında çeşitli spekülasyonlara yol açtı.
İntihar olayıyla ilgili olarak jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Olayın detayları ve intiharın sebepleri hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla çalışmalar sürdürülüyor. Osman Yan’ın cenazesi, Adli Tıp Morgu’ndaki işlemlerinin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.