İzmir'de Borç Kavgası Büyüdü: 9 Kişilik Grup İş Yerini Bastı!

İzmir'de Borç Kavgası Büyüdü: 9 Kişilik Grup İş Yerini Bastı!

İzmir’in Buca ilçesinde borç anlaşmazlığı nedeniyle 9 kişilik silahlı ve bıçaklı bir grup, bir iş yerine baskın düzenledi.

İzmir’in Buca ilçesinde borç anlaşmazlığı nedeniyle 9 kişilik silahlı ve bıçaklı bir grup, bir iş yerine baskın düzenledi. İş yeri sahibi darp edilirken, şüpheliler sattıkları kompresör makinesini zorla alarak kaçtı. Olayın güvenlik kameralarına yansımasının ardından polis harekete geçti. 9 kişi gözaltına alınırken, 5’i tutuklandı.

Olay, 11 Mart’ta Buca’nın İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İ.A. (52), İ.A. (21), B.A. (30), Y.İ.B. (20), A.E.Ş. (20), A.S. (22), E.K. (20), B.Ç. (21) ve M.I. (39), iş yeri sahibi F.A.’ya sattıkları kompresör makinesinin parasını alamayınca dükkana baskın yaptı.

Silah ve bıçakların çekildiği olayda iş yeri sahibi F.A. ve araya girenler darp edildi. Şüpheliler, kompresör makinesini zorla araca yükleyerek kaçtı. F.A., yaşadığı dehşetin ardından polise giderek şikayette bulundu.

Güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, baskına karışan 9 şüpheliyi tespit etti. Belirlenen adreslere yapılan operasyonlarla tüm şüpheliler gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkeme, İ.A., B.A., Y.İ.B., A.S. ve M.I.’yı tutuklarken, diğer 4 şüpheliyi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.