İzmir'de aile faciası: Eşini vuran koca intihara teşebbüs etti

İzmir'de aile faciası: Eşini vuran koca intihara teşebbüs etti

İzmir'de aile içi tartışma kanlı bitti. Musa Palas, tartıştığı eşi Aylin Palas'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra intihara teşebbüs etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Musa Palas’ın durumu ciddiyetini koruyor.

İzmir’in Bergama ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan korkunç olay, Pınarköy Mahallesi'nde meydana geldi. Musa Palas ile eşi, 3 çocuk annesi Aylin Palas arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Musa Palas, av tüfeğini alarak eşi Aylin Palas’a ateş etti.

KENDİ ÇENESİNE SUÇ ALETİNİ DAYADI

Olayın ardından Musa Palas, tüfeği kendi çenesine dayayıp tetiği çekerek intihara teşebbüs etti. Çevredeki kişilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Aylin Palas'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı olan Musa Palas ise Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun kritik olduğu bildirildi.

Aylin Palas’ın cansız bedeni, jandarma ve savcılık incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.