İzmir'de 6 yaşındaki çocuğa sokak köpeği saldırdı: Başına 4 dikiş atıldı

İzmir'de 6 yaşındaki çocuğa sokak köpeği saldırdı: Başına 4 dikiş atıldı

İzmir Karabağlar’da 1. sınıf öğrencisi Baran Levent, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Küçük çocuğun başına 4 dikiş atılırken, ailesi olayla ilgili şikayetçi olacaklarını belirtti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 13 Eylül tarihinde meydana gelen olayda, 1. sınıf öğrencisi Baran Levent sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Yurdoğlu Mahallesi'nde saat 16.30 sıralarında okul çıkışı annesi Özge Levent ile eve dönerken köpeğin başını okşamak isteyen küçük çocuk, aniden saldırıya uğradı.

BAŞINA 4 DİKİŞ ATILDI

Kulağında 1 santimetrelik yırtık ve başında yara oluşan Baran, çevredeki bir vatandaşın müdahalesiyle köpekten kurtarıldı. Ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun başına 4 dikiş atıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Baran Levent'in ailesi, saldırıyla ilgili şikayetçi olacaklarını açıkladı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, küçük çocuğun köpeği sevmek için başını okşadığı anda köpeğin saldırması ve çevredeki bir kişinin müdahale ederek çocuğu kurtardığı anlar görülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.