İzmir kasabında flaş gelişme!

İzmir kasabında flaş gelişme!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu ve buzdolabında saklanmış, 160 parçaya ayrılmış cesetler bulunmuştu. Olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

İddianamede Hallyev'in 13 Haziran'da Gulkamar Hanymova ve yakınlarını öldürmek üzere Bayraklı'daki eve geldiği, o sırada evde yalnız olan Ruslan Kerimov'u öldürdüğü, Gulkamar Hanymova ve kızlarının eve gelmesini beklerken kahvaltı hazırladığı anlatılıyor. Hallyev, Gulkamar Hanymova ile eve geldikten sonra onu öldürdüğünü, daha sonra Hanymova'nın kızı Laçin Geldiyarova'nın (28) geldiğini ve onunla da kahvaltı yaptıktan sonra aynı bıçakla öldürdüğünü itiraf ediyor. Son olarak eve gelen Leyla Geldiyarova'yı da öldürdüğünü söylüyor.

CESETLER NEDEN DONDURULDU?

Hallyev, cesetleri çürümemeleri için aldığı dondurucu ve buzdolabına koyduğunu söyledi. Hallyev, öldürdüğü kişilerin telefonlarını sattıktan sonra memleketine kaçmak için hazırlık yaparken yakalandı. İddianamede Hallyev'in yaptıklarından pişman olmadığı da belirtiliyor.

izmir-kasabi-2.jpg

DAVA SÜRECİ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianame 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Dava ilerleyen günlerde mahkemede görülecek. İzmir'deki kan dondurucu cinayet, gazetemizin manşetine taşınmıştı. Korkunç olay, Bayraklı'da yaşanmıştı

Bayraklı ilçesinde 18 Haziran 2023'te bir eve giden polis ekipleri, derin dondurucuda vücut bütünlükleri bozulduğu tespit edilen Türkmenistan uyruklu anne Gulkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova ile Ruslan Kerimov'a ait cesetleri bulmuştu. Gizlendiği Çeşme ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli Saparmurad Hallyev tutuklanmıştı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.