İzmir Bayraklı tünelinde kaza: Sürücü sıkıştı!

İzmir Bayraklı tünelinde kaza: Sürücü sıkıştı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan tünellerde bu sabah meydana gelen kazada tır, panelvan bir araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle panelvan araç paramparça olurken, içerisinde sıkışan sürücünün durumu kritik.

Bu sabah saatlerinde gerçekleşen olayda Işıkkent istikametine seyreden bir tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle panelvan bir araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle panelvan araç paramparça olurken, içerisinde sıkışan sürücünün durumu kritik.

Ekiplerden anında müdahale

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, sıkışan sürücüyü kurtarma çalışmaları başlattı. Ambulans ekipleri de hazır bulunarak, olası diğer yaralılara müdahale etmeye hazır bekletildi. Trafik polisi ekipleri ise kazanın olduğu bölgede güvenlik önlemleri alarak, diğer araçların geçişini kontrollü bir şekilde sağladı.

Tünelde trafik durdu

Kazanın meydana geldiği saatlerde tünelin sağ ve orta şeritleri trafiğe kapatıldı. Ulaşım, sadece sol şerit üzerinden sağlanabildi. Yoğunluk nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri de olay yerine gelerek, trafik akışını düzenlemek için çalışmalarını sürdürdü.

Yetkililer kazanın nedenini araştırıyor

Kazanın neden meydana geldiği konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından kazayla ilgili soruşturma başlattı. Sürücünün ifadesi alınacak ve araçların teknik incelemesi yapılacak.

Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve emniyet şeritlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulundu. Özellikle sisli ve yağışlı havalarda araçların hızlarını düşürmeleri ve takip mesafesini korumaları gerektiği vurgulandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.