İYİ Partili başkanın oğlu boğuldu!

İYİ Partili başkanın oğlu boğuldu!

İYİ Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uras'ın 23 yaşındaki oğlu Taha Yasin Uras, serinlemek için girdiği çayda dalgalara kapılarak hayatını kaybetti.

İYİ Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uras'ın 23 yaşındaki oğlu Taha Yasin Uras, serinlemek için girdiği çayda dalgalara kapılarak hayatını kaybetti. Batman ilinde yaşanan trajik bir olayda, İYİ Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uras'ın oğlu Taha Yasin Uras (23), serinlemek için girdiği Batman Çayı'nda kayboldu ve kısa süre sonra hayatını kaybetti.

1-006.jpg

İNCELEME BAŞLATILDI

Olay, yakınlarının çabalarıyla fark edildi ve acil müdahale ekipleri olay yerine sevk edildi. Batman Çayı'nda serinlemek için suya giren Taha Yasin Uras'ın gözden kaybolması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu bildirdi. Sağlık ekipleri, AFAD ve itfaiye olay yerine intikal etti ancak Uras, yakınları tarafından sudan çıkarıldığında hayatını kaybetmişti. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Uras'ın öldüğü tespit edildi.Genç Uras'ın cansız bedeni, otopsi yapılması için Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.