İYİ Parti'de bir istifa daha! Sular durulmuyor...

İYİ Parti'de bir istifa daha! Sular durulmuyor...

İYİ Parti'de arka arkaya istifalar gelmeye devam ediyor. Son olarak 27'nci dönem Isparta Milletvekili Aylın Cesur, sosyal medya hesabından istifasını duyurdu.

İYİ Parti 27'nci dönem Isparta Milletvekili Aylin Cesur, istifasını duyurdu. sosyal medya hesabından açıklama yapan Cesur, "Değerli İYİ Partililer, bugün itibarıyla İYİ Parti üyeliğimi sonlandırmış bulunmaktayım. İYİ Parti üyesi olduğum günden beri birlikte çalıştığım tüm kıymetli İYİ Partili arkadaşlarıma, 'Türkiye daha iyi olsun' diye yola çıkmış ve ülkemizin demokrasi ve kalkınma mücadelesine katkı sağlamak için bizimle birlikte canla başla çalışmış tüm teşkilat mensuplarına, sevgili gençlerimize, kadınlarımıza ve parti gönüllüsü arkadaşlarıma, İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e ve tüm parti kurucularına teşekkürlerimi sunuyor, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu ve yönetimine, halen görevde olan İYİ Parti teşkilatlarına ve halen görevde olmayan parti mensuplarına başarılar ve esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.

İstifa gerekçesine ilişkin sessizliğini koruyan Cesur, İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu üyeliği ve 27'nci Dönem Isparta Milletvekilliği görevlerini yürüttü.

SON OLARAK KORAY AYDIN İSTİFA ETMİŞTİ

Parti'de son olarak kuruculardan Ankara Milletvekili Koray Aydın, istifa etmişti. Aydın, partinin eski genel başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin konusunun ve içeriğinin açıklanmamasına tepki göstermiş, "Saray'daki malum görüşme ve sonrasındaki gelişmeler, bardağı taşıran son damla olmuştur" ifadelerini kullanmıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.