İtalya’dan Cengiz’e kanca

İtalya’dan Cengiz’e kanca

Fenerbahçe'nin rekor transferi Cengiz Ünder için İtalyan devi Napoli'nin devreye girdiği iddia ediliyor. Sarı-lacivertli kulübün ödediği bonservis bedeline denk bir teklif hazırlandığı belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin geçen sezon 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı ve kulüp tarihinin en pahalı transferi unvanını alan Cengiz Ünder, İtalya Serie A ekibi Napoli'nin radarına girdi. Milli futbolcunun transferi için İtalyan kulübünün ciddi adımlar atmaya hazırlandığı öne sürülüyor.

FENER PARASINI AMORTİ EDECEK

Fanatik gazetesinin haberine göre; Napoli yönetimi Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye 15 milyon euroluk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Bu rakam, sarı-lacivertli kulübün geçen yaz Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için ödediği bonservis bedeline eşit.

ÜNDER’İN PERFORMANSI

27 yaşındaki kanat oyuncusu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 maçta 9 gol atıp 3 asist yaparak performansıyla dikkat çekti. Ancak sezon içinde yaşadığı sakatlıklar, oyuncunun istikrarlı bir performans sergilemesini engelledi.

MOURİNHO İSTEMİYOR

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'deki geleceği, teknik direktör İsmail Kartal'ın planları doğrultusunda şekillenecek gibi görünüyor. Öte yandan, Roma'nın eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun da oyuncuyu tercih etmemesi, Cengiz'in kariyerinde yeni bir sayfa açma ihtimalini güçlendiriyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.