İstismar edilen Sıla bebeğin annesinden korkunç itiraf!

İstismar edilen Sıla bebeğin annesinden korkunç itiraf!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara maruz kaldığı öğrenilen ve entübe edilen Sıla bebeğin annesinin korkunç itirafları ortaya çıktı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddet ve cinsel saldırıya uğradıktan sonra hastaneye kaldırılan ve entübe edilen Sıla bebek soruşturmasıyla ilgili annenin korkunç itirafları ortaya çıktı.

ÖRTBAS ETTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Anne B.Y'nin savcılıkta verdiği ifadede, '5 Eylül'de komşularının oğlu K.A'nın makarna yaptıklarını belirterek kendilerini yemeğe davet ettiğini, bebek S.Y'yi komşularına bırakarak kendisinin eve döndüğünü, S.Y'yi akşam gidip komşularından aldığını, banyo yaptırırken bebeğin bezinde gördüğü kan sonrası kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini" söylediği öğrenildi.

"O AİLE BİRAZ PROBLEMLİ BİR AİLEYDİ"

Olayın yaşandığı Camiatik Mahallesi'nin muhtarı Recai Öztürk,
bebeğin emanet edildiği ailenin problemli olduğunu söyledi ve şunları kaydetti:

"Aile biraz problemli bir aileydi, küçük çocuğun emanet edildiği aileden bahsediyorum. Anneleri en küçük oğlunu aldı Ege'de bir kasabaya gitti, orada evlendi. Burada 3 çocuğunu, kocasını, bir de yaşlı ninemiz var, bırakıp gitti. Çocuklar burada yaşıyordu, biz bu aileyi sosyal hizmetlere emanet edip, 'orada yaşam sürsünler' diye nineyi bakımevine vermek için mücadele verdik. Nine 'Ben gitmem' dedi. Defalarca gitmemize rağmen olmadı. 'Çocukları çocuk yetiştirme yurtlarına verelim' dedik. Baba, 'Hayır ben vermem çocuklarımı, ben bakacağım' dedi. Bu aile böyle bir aile. Çok sağlıklı bir aile değildi. S.Y. bebeğin ailesini ne tanıyorum ne biliyorum. Onların hakkında hiçbir bilgim yok."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.