İşte Fenerbahçe’nin Antalyaspor 11’i

İşte Fenerbahçe’nin Antalyaspor 11’i

Fenerbahçe bu akşam Antalyaspor deplasmanına çıkıyor. Ligin 7’nci haftasında karşı karşıya gelecek ikilinin 11’leri belli oldu.

Fenerbahçe bu akşam Antalyaspor deplasmanına çıkıyor. Trendyol Süper Lig’in 7’nci haftasında karşı karşıya gelecek ikilinin 11’leri belli oldu. İşte 2 takımın 11’leri:

Fenerbahçe ligin 7’nci haftasını 3 puanla kapatmak istiyor. Ezeli rakibi Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada kazanmak isteyen kanarya, aradaki farkı 3’e indirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta alınan derbi mağlubiyetinin ardından taraftarının gönlünü almak isteyen sarı-lacivertli ekipte bu maçın ayrı bir önemi var.

TAM 12 SENE SONRA BULUŞUYOR

Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Alex De Souza tam 12 sene sonra Fenerbahçe ile tekrar buluşuyor. Alex hayatında ilk defa Fenerbahçe’ye rakip oluyor. Antalyaspor’un teknik direktörü Alex De Souza’nın ekibinin bu maçta nasıl bir performans göstereceği merak konusu…

Fenerbahçe’nin kritik Antalyaspor maçında ilk 11’ler ise şu şekilde:

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Amrabat, Tadic, Szymanski, Dzeko, Maximin

Antalyaspor: Kenan Piric, Thalisson Silva, Erdal, Güray, Djenepo, Petrusenko, Koluzinski, Townsend, Mert, Samudio, Veysel Sarı

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.