İstanbul'da ilginç saldırı! İmam okla vuruldu

İstanbul'da ilginç saldırı! İmam okla vuruldu

Bağcılar'da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Omzuna saplanan okla yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan oklu saldırının detayları da ortaya çıktı.

Olay, Bağcılar Necattin Camii'nde yaşandı. Camide imamla tartışan Muhammet F.G isimli şahıs, kısa süre sonra elinde okla geri geldi. Cami imamını Dursun Kuru'yu okla vuran şahıs, çevredekiler tarafından yaka paça etkisiz hale getirildi.

OMZUNDAN VURULDU

Omzundan okla yaralanan imama müdahale etmeye çalışan vatandaşlar, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı imamı omzundaki okla birlikte Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyatla omuzundaki ok parçaları çıkartılan Kuru'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Zanlı ise esnaf tarafından yakalanarak bir depoya kapatıldı. Olay yerine gelen polis, saldırgan şahsı gözaltına aldı.

'ŞORTLA NAMAZ KILAN BİR KİŞİYE MÜDAHALE ETMEDİ'

Öte yandan oklu saldırının detayları ortaya çıktı. İddiaya göre Muhammet F.G. isimli şahıs, camide şortla namaz kılan bir kişiye müdahale etmediği gerekçesiyle imam Dursun Kuru ile tartıştı. Tartışma ardından camiden çıkan şahıs, bir süre sonra okuyla geri geldi. Namaz sonrası dışarı çıkan imam Dursun Kuru'yu gören Muhammet F.G., okla imamı yaraladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.