İş kazasında ölen kadının 2'si engelli 6 çocuğu barakada yaşıyor!

İş kazasında ölen kadının 2'si engelli 6 çocuğu barakada yaşıyor!

Ataşehir'de bulunan bir geri dönüşüm merkezinde çalışan 6 çocuk annesi Filiz Sercan, iddiaya göre iş yeri sahibinin oğlunun kullandığı iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti. Çocuklar, annelerinin ölümünün ardından barakada yaşamak zorunda kaldı

Olay, 28 Mayıs'ta Ferhatpaşa Mahallesi'nde bulunan bir geri dönüşüm merkezinde meydana geldi. 6 çocuğu olan Filiz Sercan (43) geri dönüşüm merkezinde günlük yevmiye ile çalışıyordu. Sercan 28 Mayıs sabahı geri dönüşüm merkezindeki işine gitti. İddiaya göre, iş yeri sahibinin oğlu olan Muhammer T. kullandığı iş makinesi ile geri manevra yaptığı sırada Filiz Sercan'ı görmedi. Filiz Sercan iş makinasının altında kaldı. Sercan, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Filiz Sercan hayatını kaybettikten sonra 6 çocuğu kirayı ödeyemediği için oturdukları evden atıldı. Babaları da cezaevinde olan 6 kardeşe yakınlarının da yardımıyla kalmaları için bir bakara yapıldı. 2'si engelli toplam 6 çocuk barakada yaşam mücadelesi veriyor.

"6 KARDEŞİMLE BİRLİKTE SOKAKTA KALDIM"

İş kazasında hayatını kaybeden Filiz Sercan'ın kızı Bahar Sercan, "Annemle birlikte ben de orda çalışıyordum. Kepçe geri geri geldi, anneme çarparak altına aldı. Sonrasında polis, savcı, sağlık ekipleri geldi. Olay zaten sabah 08.30'da oldu. Anneme vuran kişi şu anda dışarıda. Durumumuz olmadığı için kirayı ödeyemedik, o yüzden ev sahibi bizi dışarı atmak zorunda kaldı. 6 kardeşimle birlikte sokakta kaldım. Adaletin yerini bulmasını istiyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.