İş Bankası deprem kredi silme, İş Bankası borçları sildi mi?

İş Bankası deprem kredi silme, İş Bankası borçları sildi mi?

Yıkıcı deprem sonrası Türk bankaları birer birer yardımlarını ve bağışlarını açıklarken İş Bankası’ndan da bir adım geldi. Peki, İş Bankası deprem kredi silme nedir? İş Bankası borçları sildi mi?

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan ve 10 şehrin etkilendiği depremlerin ardından afetzede vatandaşlar için tek yürek olundu. Hayatın hemen her alanıyla ilgili, herkesin elinden geleni yaptığı yardımlara bir destekte İş Bankası’ndan geldi. Banka yönetimi, depremzede vatandaşlar için bazı yeni kararlar aldı. İş Bankası, herhangi bir kafa karışıklığına sebep olmamak adına sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla her şeyi açıkladı. Peki, İş Bankası deprem kredi silme nedir, İş Bankası borçları sildi mi?

habererer-11.jpg

İŞ BANKASI BORÇLARI SİLDİ Mİ?

Son zamanlarda bankaların depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için ne yapacağı merak ediliyordu. Kredi borçları silinecek mi? İş Bankası borçları sildi mi? soruların yanıtları aranıyordu. Depremde evlerini, mallarını, hayvanlarını, arabalarını ve canlarını kaybeden bölge halkı kendini zor bir yaşamın içerisinde buldu. Türk milleti bu acıyı dindirebilmek ve yaralara merhem olabilmek adına elinden geleni yapıp zor durumdaki vatandaşlarımızın yardımına koştu. Hem devlet hem de millet olarak tek yürek olmuşken bir destekte İş Bankası’ndan geldi. Almış oldukları kararla İş Bankası, depremde hayatlarını kaybeden bütün vatandaşların borçlarının silineceğini açıkladı.

habewreerer.jpg

Depremde hayatlarını kaybetmiş vatandaşların yakınlarının sıkıntı yaşamamaları adına yapmış oldukları açıklamada: “Ülkemiz tarihinin en büyük deprem felaketlerinden birinin yaşandığı bölgede depremlerde hayatını kaybeden müşterilerimizin tüm bireysel kredi, ek hesap ve kredi kartı borçlarını anapara dâhil olmak üzere siliyoruz” denilerek, hiçbir şekilde para talep edilmeyeceğini açıkladı.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.