İş arayanlara için yeni umut: Altındağ vatandaşlara köprü kurdu

İş arayanlara için yeni umut: Altındağ vatandaşlara köprü kurdu

Ankara Altındağ’da iş arayanlar için yeni bir umut kapısı aralandı. Belediye tarafından hayata geçirilen Altınköprü Kariyer Destek Merkezi, iş arayan vatandaşlara ücretsiz danışmanlık ve iş bulma hizmeti sunuyor.

Altınköprü Kariyer Destek Merkezi, Altındağ'da yaşayan vatandaşlar için yeni bir umut kaynağı olurken, bölgenin ekonomik kalkınmasına da katkı sağlamayı amaçlıyor. Altınköprü Kariyer Destek Merkezi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde, Mevlana Bulvarı üzerindeki Başkent Millet Bahçesi içerisinde hizmet veriyor. Merkez, modern donanımı ve uzman kadrosuyla iş arayanlara kapsamlı destek sağlamayı hedefliyor.

altindag-3.jpg

DOĞRUDAN BAŞVURU YAPILABİLİYOR

İş arayanlar, merkezin çalışma saatleri içerisinde doğrudan başvuruda bulunabiliyor. Başvuru için herhangi bir ön koşul bulunmuyor. Vatandaşlar, kimlik bilgileriyle birlikte merkeze gelerek kayıt yaptırabiliyor.

altindag-2.jpg

Altınköprü Kariyer Destek Merkezi, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün karşısında yer alıyor. Yetkililerin tavsiyesine göre, ziyaretçilerin Başkent Millet Bahçesi'nin Emniyet Genel Müdürlüğü karşısındaki kapısını kullanmaları öneriliyor. Bu sayede merkeze daha kolay ulaşım sağlanabiliyor.

altindag-4.jpg

Belediye, merkezin başarısına göre benzer merkezlerin ilçenin farklı noktalarında da açılabileceğini duyurdu. Ayrıca, online platformlar üzerinden de hizmet verilmesi planlanıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.