İrfan Can Kahveci'ye İspanya'dan transfer teklifi

İrfan Can Kahveci'ye İspanya'dan transfer teklifi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, İspanyol kulüpleri Villarreal ve Real Betis'in transfer listesine girdi. Sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki futbolcunun geleceği merak konusu.

Geçen sezon İsmail Kartal yönetiminde kariyer rekoru kıran İrfan Can Kahveci, bu sezon Jose Mourinho döneminde beklediği şansı bulamadı. Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen 29 yaşındaki yıldız oyuncu, yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. Daha önce Fransız ekipleri Marsilya ve Rennes'in ilgisini çeken İrfan Can, şimdi de İspanyol kulüplerinin radarına girdi.

İSPANYOLLARIN İLGİSİ

Sabah gazetesinin haberine göre; Villarreal ve Real Betis'in İrfan Can Kahveci'yi transfer listesine aldı.

Haberde, "Yaklaşan kış transfer dönemi öncesinde tüm takımların listeleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Fenerbahçe'nin Türk oyuncusu 29 yaşındaki İrfan Can Kahveci de İspanya'da takımları baştan çıkaran bir oyuncu" ifadeleri yer aldı.

MİLLİ MAÇLARDA TAKİP

İspanyol kulüplerinin scoutlarının, İrfan Can'ı A Milli Takım'ın Karadağ maçında izlediği ve İzlanda karşılaşmasını da takip edeceği belirtildi.

FENERBAHÇE'DEKİ KARİYERİ

2021 yılında 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli formayı 140 maçta giydi ve 30 gol, 28 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Fenerbahçe'nin, oyuncuyu 11 milyon euro'nun üzerinde bir bedelle satması durumunda, eski kulübü Başakşehir'e %20 pay vermesi gerekiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.