İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği netleşiyor

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği netleşiyor

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kulüp ve oyuncu arasındaki görüşmelerin milli ara sonrası başlaması beklenirken, 29 yaşındaki futbolcunun kariyeriyle ilgili kararını verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde başarılı bir sezon geçiren İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme görüşmelerine milli maçlar sonrası start verecek. Taraftarların merakla beklediği bu süreçte, kulübün oyuncuyla 3 yıllık yeni bir anlaşma yapmayı planladığı belirtiliyor.

OYUNCUNUN TERCİHİ: FENERBAHÇE'DE KALMAK

Milliyet gazetesinin haberine göre, İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de kariyerine devam etme kararı aldı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun, sezon sonu için kendisine gelen diğer teklifleri reddettiği öğrenildi.

SAHA İÇİ PERFORMANSI

Bu sezon ilk 11'de düzenli olarak şans bulmakta zorlanan milli futbolcu, şu ana kadar 11 maçta forma giyerek toplam 416 dakika süre aldı. Buna rağmen, İrfan Can'ın takımdaki geleceğine olan inancı ve kulübün oyuncuyu elde tutma isteği, önümüzdeki dönemde daha fazla fırsat bulabileceğinin işareti olarak görülüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.