İran ve Nasrallah’la ilgili şok ifşa: 2 gün önce açık açık söylemiş

İran ve Nasrallah’la ilgili şok ifşa: 2 gün önce açık açık söylemiş

İsrail’in Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ı öldürmesinin yankıları sürerken, olaydan sadece iki gün öncesine dair bir açıklama hayli dikkat çekti. İran, Nasrallah'ı sattı mı, İsrail'in Nasrallah'ı öldüreceğini önceden biliyor muydu?

Terör devleti İsrail’in Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ı öldürmesinin yankıları sürerken, olaydan sadece iki gün öncesine dair bir açıklama hayli dikkat çekti. İran, Nasrallah'ı sattı mı, İsrail'in Nasrallah'ı öldüreceğini önceden biliyor muydu?

Sözkonusu açıklamada, Arap İslam Konseyi Genel Sekreteri Muhammed Ali El Hüseyni, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın İran tarafından satıldığını öne sürüyor.

İRAN’IN PLANLARI

Al Arabiya‘ya verdiği demeçte Hüseyni, “Nasrallah, İran’ın Planlarından Habersizdi” diyor. El Hüseyni, Nasrallah’a hitaben yaptığı açıklamada, “Nasrallah, İran’ın senin hakkında ne söylediğini ve kellen için ne talep ettiğini bilseydin, denklem tersine dönerdi” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Nasrallah’a yönelik olarak, “Vasiyetini yaz çünkü Kudüs’e girme hayallerin seni aldattı, ortakların da seni sattı” diyerek onu uyardı.

“İRAN, NASRALLAH’I SATTI”

El Hüseyni, İran’ın nükleer güç olma karşılığında Nasrallah’ı sattığını ve bu satışın koordinatlarının Tahran’dan geldiğini iddia etti. Açıklamalarında ayrıca, “Yemin ederim Nasrallah’ın halefi olan herkes öldürülecek. İran, herkesin bilgilerini sızdırdı” diyerek, Nasrallah’tan sonra gelecek liderlerin de hedefte olduğunu söyledi. Bu şok iddialar, bölgedeki mevcut gerilimin daha da derinleştiği bir dönemde, İran ile Hizbullah arasındaki ilişkilerin ne kadar kırılgan olduğunu ortaya koyuyor.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.