Irak’ta terör avı: 6 kişi öldürüldü

Irak’ta terör avı: 6 kişi öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını yerle bir etmeye devam ediyor. Son olarak Gara ve Metina bölgelerinde düzenlenen operasyonda 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde terörle mücadele operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Gara ve Metina bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist, düzenlenen başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiği vurgulandı. Açıklamada, "Ülkemizin ve milletimizin bekası için gece gündüz demeden çalışan kahraman Mehmetçiklerimiz, terör örgütünün kökünü kazımak için büyük bir azimle çalışmaktadır. Irak'ın kuzeyindeki terör yuvaları, bir bir etkisiz hale getirilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

OPERASYONLARIN SÜRECEĞİ VURGULANDI

Yetkililer, terörle mücadelenin en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetleri, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak ve vatandaşlarımızın huzurunu bozmaya çalışan terör örgütlerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.