iPhone’da sessize alma tuşu kaldırılıyor mu?

iPhone’da sessize alma tuşu kaldırılıyor mu?

iPhone’da sessize alma tuşu kaldırılıyor mu? Apple’ın bir sonraki serisinde, firmanın ikonik olan sessiz alma tuşu kaldırılabilir iddiası gündeme oturdu.

Apple’ın kullanıcılar tarafından sevilen ve yıllardan beridir diğer akıllı telefon üreticilerinden ayıran “sessize alma” tuşu, yeni model iPhone 15 serisinde kaldırılabileceği iddiası atıldı. Apple, tasarımlarında zaman içerisinde pek çok değişime gitti. Firma öncelikli olarak “Home” tuşunu kaldırdı ve daha sonra ekranda iPhone 14 Pro modellerinde çentikli ekranı kaldırdı.

Yeni iPhone 15 Pro tasarımlarında ise firmanın çıkarmış olduğu ilk akıllı telefondan günümüze kadar gelen sessize alma tuşunu kaldırabileceği belirtildi.

İPhone ses kısma tuşunun fotoğrafı

FİZİKSEL TUŞLAR TARİH Mİ OLUYOR?

Apple, iPhone 11 Pro’lardan beri çok fazla ciddi bir değişime uğramamıştı. O zamandan beri çıkıntılı kamerası, köşeli tasarım ve küçülen çentik dışında kullanıcılarına çok bir şey sunmadı.

Apple’ın yeni iPhone 15 modelleriyle birlikte tasarımın baştan aşağıya değiştirilerek tuşların yer aldığı yapıya veda edeceği söyleniyor.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.