iPhone kılıflarına kapasitif düğmeler ve Touch ID eklenecek

iPhone kılıflarına kapasitif düğmeler ve Touch ID eklenecek

Apple, iPhone kılıflarını daha işlevsel hale getirecek yeni bir patent başvurusunda bulundu. Yeni kılıflar, kapasitif düğmeler ve Touch ID desteği ile kullanıcı deneyimini artırmayı vaat ediyor.

Apple, iPhone kullanıcılarına yönelik yeni bir koruma kılıfı tasarımı için patent başvurusunda bulundu. Şirket, telefonları korurken aynı zamanda kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla kılıflara kapasitif dokunmatik düğmeler ve Touch ID parmak izi sensörü eklemeyi planlıyor.

DAHA FONKSİYONLU KILIF

Günümüzde iPhone kılıfları, telefonları çeşitli dış etkenlerden koruyan basit bir işlev görürken, Apple’ın yeni tasarımı bu durumu değiştiriyor. Yeni patent, kılıfların iPhone'un düğmelerine daha iyi uyum sağlayarak tepki süresini hızlandıracağını ve parmak izi sensörüyle ekstra güvenlik sunacağını ortaya koyuyor. Bu sayede kullanıcılar, kılıfı takılıyken bile telefonun fonksiyonlarını daha etkin bir şekilde kullanabilecekler.

KILIF FİYATI ARTACAK

Apple’ın yeni "akıllı kılıf" projesi, kılıfın fiyatını artıracak ancak kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştirecek. Şu anda kılıfın fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor, ancak Apple hayranlarının, markanın sunduğu bu yenilikçi özellikler için ek maliyet ödemeye istekli olacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan, yeni kılıfın ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz açıklanmadı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.