iPhone 16 Pro Max ve Galaxy S25 Ultra: Farklı platformlar, benzer özellikler

iPhone 16 Pro Max ve Galaxy S25 Ultra: Farklı platformlar, benzer özellikler

Apple ve Samsung’un yakında çıkacak amiral gemileri iPhone 16 Pro Max ve Galaxy S25 Ultra, farklı platformlara sahip olsalar da, şaşırtıcı derecede benzer özellikler sunuyor. İşte, detaylar...

Apple’ın iPhone 16 Pro Max’i ve Samsung’un Galaxy S25 Ultra’sı, farklı platformlarda çalışsalar da birçok ortak noktaya sahip olacak. İlk bakışta tamamen farklı görünen bu iki amiral gemisi, aslında birçok benzer özelliği paylaşıyor. iPhone 16 Pro Max’in 9 Eylül’de tanıtılması planlanırken, Galaxy S25 Ultra’nın ise 2025 Ocak ayında tanıtılması bekleniyor.

BENZER ÖZELLİKLERE DİKKAT ÇEKİLDİ

Ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe, bu iki model arasındaki benzerliklere dikkat çekti. iPhone 16 Pro Max ve Galaxy S25 Ultra’nın neredeyse aynı ekran boyutuna, benzer boyutlara (uzunluk, genişlik ve yükseklik) ve çok yakın ekran çerçevesi kalınlığına sahip olacağını belirtti. Ancak, Samsung Galaxy S25 Ultra’nın ön paneli “daha Ultra” bir görünüme sahip olacak. Bu farkın sebebi, Galaxy S25 Ultra’da iPhone 16 Pro Max’te bulunan “Dinamik Ada” tasarımının olmaması.

YENİ MODELLER YAKINDA KARŞIMIZA ÇIKACAK

Apple’ın merakla beklenen sonbahar etkinliğinde iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, yeni bir kablosuz kulaklık modeli ve Apple Watch Series 10’un tanıtılacağını hatırlatalım. Bu etkinlik, Apple’ın yenilikçi ürünlerini teknoloji dünyasına sunması açısından büyük önem taşıyor. Samsung Galaxy S25 serisi ise sızıntılara göre 2025’in başlarında kullanıcılarla buluşacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.