iPhone 15 kullanıcıları şaşırtacak

iPhone 15 kullanıcıları şaşırtacak

iPhone 14'ün çıkışıyla birlikte Apple umduğunu bulamadı. Satışlarda istediği noktaya bir türlü gelemeyen Steve Jobs'un şirketi bunun sebebinin iPhone 14'ün kullancılara yeni özellikler sunmaması olduğu tahmin ediliyor. Apple'ın 15 için yeni planları var..

iPhone 14 çıktığı anda çok büyük ilgi görmüştü ancak zamanla özellikleri ve fiyat performans açısınında kullanıcıları bir türlü mutlu edememişti. Hal böyle olunca iPhone 14'e olan ilgi zamanla azaldı ve Apple istediği satış sayılarına ulaşamadı.

İPHONE 13'DEN FARKLI DEĞİL

iPhone 14 ve 14 plus, iPhone 13 'ün yalnızca bir kaç özellik eklenmiş hali olduğu görüldü. Bu durum kullanıcıları memnun etmezken şirketi de satış stratejisini değiştirmek zorunda bıraktı. iPhone 14 pro'nun donanımsal özellikleri iPhone 13'ün çok üzerinde olması bu telefonu cazip hale getirdi ancak fiyatı çoğu kullanıcın alabilceğinin çok üzerinde olduğu için satış sayıları sınırlı kaldı.

iPHONE 15 ÇOK FARKLI OLACAK

iPhone 14'de istediğini bulamayan Apple, iPhone 15 için hem tasarımsal hem donanımsal olarak bir çok yenilik eklemeyi planlıyor. Buna ek olarak fiyatlandırmada ise iPhone 14'ün çıkış fiyatından daha düşük bir fiyat belirlenmesi bekleniyor. Bu seride kullanıcıları fiyat ve performans konusunda memnun etmek şirketin en büyük amacı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.