Instagram'a beklenen özellik geldi! Günde 1 kez kullanılabilecek...

Instagram'a beklenen özellik geldi! Günde 1 kez kullanılabilecek...

Instagram, Hikayeler için kullanıcıların coşkusunu daha iyi ifade edebileceği "Süper Beğeni" özelliğini getiriyor. Bu özellik, 24 saatte sadece bir kez kullanılabilecek.

Popüler sosyal medya platformu Instagram, Hikayeler bölümüne yeni bir özellik eklemeye hazırlanıyor. Kullanıcıların beğenilerini daha güçlü ifade etmelerine olanak tanıyacak "Süper Beğeni" özelliği yakında kullanıma sunulacak.

Kullanıcılar, bir Hikayeye basılı tutarak "Süper Beğeni" verebilecekler. Bu yeni özellik, gönderinin daha fazla dikkat çekici olduğunu belirtmenin bir yolu olacak.

GÜNDE SADECE BİR KEZ KULLANILABİLECEK

Instagram tarafından yapılan açıklamaya göre, "Süper Beğeni" özelliği 24 saat içinde yalnızca bir kez kullanılabilecek. Bu sınırlama, özelliğin özel ve anlamlı kalmasını sağlamayı amaçlıyor.

Ayrıca, bu yeni özellik bir algoritma sinyali olarak da işlev görebilir. Kullanıcılar, bir Hikayeye "Süper Beğeni" verdiklerinde, o kişinin gelecekteki gönderileriyle daha fazla ilgilendiklerini belirtmiş olacaklar. Bu durum, kullanıcıların ilgi alanlarına göre daha kişiselleştirilmiş içerik görmelerine yardımcı olabilir.

Instagram'ın bu yeni özellikle kullanıcı deneyimini nasıl şekillendireceği merakla bekleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.