Instagram hikayelerine yorum özelliği geliyor: 24 saatte yok olacak

Instagram hikayelerine yorum özelliği geliyor: 24 saatte yok olacak

Instagram, Snapchat’ten esinlenerek geliştirdiği Hikayeler özelliğine yeni bir fonksiyon ekliyor. Kullanıcılar artık Hikayeler'e yorum yapabilecek, ancak bu yorumlar tıpkı Hikayeler gibi 24 saat sonra kaybolacak.

Mark Zuckerberg'in Snapchat'i satın alamaması sonrası Instagram'a entegre ettiği Hikayeler özelliği, şimdi yepyeni bir güncelleme ile karşımızda. Instagram, kullanıcıların Hikayeler'e yorum yapmasına olanak tanıyan bir özellik üzerinde çalışıyor. Ancak bu yorumlar, hikayeler gibi geçici olacak ve 24 saat sonra kaybolacak.

YAPILAN YORUMU HERKES GÖREBİLECEK

Bugüne kadar, Instagram hikayelerine verilen yanıtlar yalnızca hikayeyi paylaşan kişi tarafından görülebilen özel mesajlar şeklinde oluyordu. Yeni özellikle, bir hikayeyi görüntüleyebilen herkes yorumları da görebilecek. Yorumlar, diğer gönderilerde olduğu gibi herkesin erişimine açık olacak. Ancak özel hesaplar için yalnızca göndericinin takip ettiği kişiler yorum yapabilecek.

ZAMAN SINIRI VAR

Tıpkı Hikayeler gibi, bu yorumlar da zaman sınırlı olacak ve hikayenin süresi dolduğunda kaybolacak. Kullanıcılar, isterlerse hikayeyi öne çıkanlara kaydederek yorumları da koruyabilecekler.

Instagram ayrıca, kayan kalpler adını verdiği yeni bir animasyon eklemeyi planlıyor. Gönderilere yapılan beğeniler, artık kaybolan notlardaki gibi ekranda kayan kalpler olarak belirecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.