İngiltere devi keseyi açtı! Barış Alper Yılmaz için rekor bonservis

İngiltere devi keseyi açtı! Barış Alper Yılmaz için rekor bonservis

Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'teki performansıyla İngiliz devi Liverpool'un radarına girdi. Kulübün, Süper Lig tarihine geçecek bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu bildiriliyor.

Galatasaray'ın çok yönlü oyuncusu Barış Alper Yılmaz, geçirdiği başarılı sezon ve EURO 2024'teki etkileyici performansıyla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. 24 yaşındaki futbolcu için en ciddi teklifin İngiltere Premier Lig devi Liverpool'dan gelmesi bekleniyor.

Transfermarkt verilerine göre, Barış Alper Yılmaz'ın piyasa değeri EURO 2024 sonrasında 3 milyon euro artarak 20 milyon euroya yükseldi. Ancak Liverpool'un, bu genç yeteneği kadrosuna katmak için çok daha yüksek bir meblağı gözden çıkarmaya hazır olduğu iddia ediliyor.

haber1.jpg

TARİHE GEÇECEK TEKLİF

Fanatik gazetesinin haberine göre; İngiliz ekibi Barış Alper Yılmaz transferi için 30 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Bu rakam gerçekleşirse, Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedeli olarak kayıtlara geçecek.

Öte yandan, Barış Alper Yılmaz'a ilgi gösteren tek kulüp Liverpool değil. Aston Villa, West Ham United, Brighton ve Borussia Dortmund gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinin de genç oyuncuyu yakından takip ettiği belirtiliyor.

haber2.jpg

FUTBOLCUNUN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 55 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, bu karşılaşmalarda 7 gol atıp 12 asist yaparak takımının şampiyonluğunda önemli rol oynadı. Birçok farklı pozisyonda oynayabilen genç yıldız, özellikle çok yönlü oyun tarzıyla dikkat çekiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum