İlhan Mansız: "Semih Kılıçsoy, Van Bronckhorst'un istediği fiziksel seviyede değil"

İlhan Mansız: "Semih Kılıçsoy, Van Bronckhorst'un istediği fiziksel seviyede değil"

Ünlü yorumcu İlhan Mansız, Semih Kılıçsoy’un Gaziantep FK maçında süre alamamasının sebebini Van Bronckhorst'un fiziksel test sonuçlarına bağladı.

Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, genç yetenek Semih Kılıçsoy'a Van Bronckhorst tarafından süre verilmemesi tartışma konusu oldu. Ünlü futbol yorumcusu İlhan Mansız, Tivibuspor ekranlarında bu konuya dair önemli açıklamalarda bulundu.

"BEKLEDİĞİ SEVİYEDE DEĞİL"

Mansız, Van Bronckhorst'un, Semih Kılıçsoy'un bazı test değerlerini yeterli bulmadığını belirterek, "İçeriden aldığım bilgilere göre, Semih Kılıçsoy’un bazı test değerleri Van Bronckhorst’un beklediği seviyede değil. Özellikle yüklenme sonrası oyuncunun çabuk bir şekilde rejenerasyona geçememesi gibi durumlar yaşanıyor. Hoca bu nedenle oyuncuyu korumak istemiş olabilir veya fiziksel yetersizlikler nedeniyle oynatmak istemiyor olabilir" dedi.

"KONDİSYON YÜKSEK OLMALI"

Semih Kılıçsoy'un bu sezon Beşiktaş formasıyla 10 maça çıktığını hatırlatan Mansız, genç oyuncunun 425 dakika süre aldığını ve bu süreçte 3 asistlik skor katkısı sağladığını ifade etti. Ancak Mansız, kanat oyuncularının kondisyonunun çok yüksek olması gerektiğini vurgulayarak, Van Bronckhorst'un bu noktada genç oyuncuyu yeterli bulmadığını düşündüğünü belirtti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.