İçinde yok yok! Adana Teknofest’e hazırlanıyor

İçinde yok yok! Adana Teknofest’e hazırlanıyor

2-6 Ekim tarihleri arasında Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST için ziyaretçi kayıtları başladı. Türkiye'nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali, bu yıl Akdeniz'de yeni rekorlara imza atmayı hedefliyor.

TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, ülkenin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kuruluşları, medya organları ve üniversitelerin katkılarıyla gerçekleştiriliyor. Geçen yıl İstanbul, Ankara ve İzmir'de düzenlenen ve 4,5 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan festival, bu kez Adana'da teknoloji tutkunlarına kapılarını açacak.

teknofest-2.jpg

ETKİNLİK PROGRAMI VE YARIŞMALAR

Festival programı, her yaş grubuna hitap eden çeşitli etkinliklerle dolu. Hava gösterileri, simülasyon deneyim alanları, sergiler, gösteriler, konserler ve bilim atölyeleri ziyaretçileri bekliyor. Ayrıca, Antalya'da düzenlenen 25 farklı teknoloji yarışmasının final değerlendirmeleri de TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilecek. 49 ana kategori ve 127 alt kategoride düzenlenen yarışmalara 790 bin takım ve 1 milyonu aşkın yarışmacı katılıyor. Dereceye giren takımlara toplam 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak.

KATILIM VE KAYIT SÜRECİ

TEKNOFEST Akdeniz'e katılım ücretsiz olmakla birlikte, etkinlik alanına giriş için ziyaretçilerin önceden kayıt yaptırması gerekiyor. 7 yaş altı çocuklar için kayıt zorunluluğu bulunmuyor. Katılımcılar, www.teknofest.org adresinden her kişi için ayrı bilet oluşturarak kayıt yapabilir ve detaylı bilgilere ulaşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.