İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı başladı

İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı başladı

İç güvenlik teknolojileri ve ekipmanlarının yanı sıra silah sanayiinin farklı dallarını uluslararası bir platformda buluşturmayı amaçlayan İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı başladı. ATO Congresium’da düzenlenen fuar, 21 Eylül’e kadar devam edecek.

İçişleri Bakanlığı'nın himayesinde gerçekleşen İGEF 2024, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara Ticaret Odası, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (TPTGV), Jandarma Asayiş Vakfı ve Silah Sanayicileri ve Patlayıcı Maddeler İş Adamları Derneği'nin (SİSİAD) destekleriyle organize edilen İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı ATO Congresium’da başladı.

ato-3.jpg

EN SON TEKNOLOJİLER TANITILIYOR

Fuar, savunma sanayii temsilcilerine ürünlerini uluslararası arenada sergileme imkânı sağlıyor. İGEF'te, güvenlik ekipmanları tedarikçileri, üst düzey emniyet yetkilileri ve ilgili bürokratlar, iç güvenlik konularını masaya yatırırken, yeni ürünler ve en son teknolojiler tanıtılıyor.

ato.jpg

YOGUN İLGİYLE KARŞILANDI

Bu yıl ilk kez düzenlenen fuar, kamu ve özel sektörün yoğun ilgisiyle, iç güvenlik ve savunma sanayiine dair en prestijli etkinliklerden biri olma yolunda ilerliyor. Devlet yetkilileri de etkinliğin iç güvenlik alanında düzenlenen en kapsamlı fuarlardan biri olduğunu vurguluyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.