HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan’dan 10 Ocak ziyareti

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan’dan 10 Ocak ziyareti

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan ve beraberindeki heyet 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Karaaslan, “Medya siyaset üstü bir kurumdur. Çok önemli çok ulvi bir görev yürütüyorsunuz” dedi.

HÜDA PAR Ankara il Başkanı Ahmet Karaaslan ve beraberindeki heyet 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Karaaslan Haber Müdürümüz Adem Orman’a yaptığı ziyarette, medyanın siyaset üstü bir kurum olduğunu vurgulayarak Ankara özelinde partisinin yaptığı çalışmalara kısaca değindi.

756acc62-fc3f-47e5-9643-5b3ec5a27179.jpg
İl Başkanı Ahmet Karaarslan; “Biz parti olarak şehrimizde ondan fazla işin çözümüne vesile olduk. Siyasetinde iktidar ya da muhalefet var oluş sebebi budur. Bizim parti olarak sorunun çözümü noktasında duruyoruz. Çalışmalarımız çoğu zaman medya ya yansımıyor. Medya organlarının biz siyasetçilere verdiği haber desteği şehirlerimizdeki sorunları çözümünde işimizi kolaylaştırıyor. Sadece biz değil memleketin yararına kim çalışıyorsa onlarında medyada paylaşması gerekir. Çünkü medya siyaset üstü bir kurumdur. Biz parti olarak menfaat beklemeden sorunların çözümünü arıyoruz. Biz bu çalışmaları kırsal ilçelerimizde de gerçekleştiriyoruz. Oradaki sorunları hangi partiden olursa olsun muhataplarına iletip sorunu çözüyoruz. Bizim amacımız ‘bağcıyı dövmek değil üzüm yemek’ milletimize hizmet vermek ve onların sorunlarına çözüm bulmaktır” şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.