Huawei Watch GT 5 serisi tanıtıldı: İşte Türkiye fiyatları ve özellikleri

Huawei Watch GT 5 serisi tanıtıldı: İşte Türkiye fiyatları ve özellikleri

Huawei, Watch GT 5 serisini yeni tasarım ve özelliklerle tanıttı. 41 mm ve 46 mm versiyonlarla satışa sunulacak akıllı saatler, Türkiye’de 8.999 TL’den başlayan fiyatlarla raflarda yerini alacak.

Huawei, sonbahar etkinliğinde uzun zamandır merakla beklenen Watch GT 5 serisi akıllı saatlerini duyurdu. Yeni seride sekizgen tasarımıyla dikkat çeken Watch GT 5, ülkemizde üç farklı versiyonla satışa sunulacak. Siyah ve mavi renk seçenekleriyle 41 mm ve 46 mm boyutlarındaki modellerin yanı sıra, kadınlar için özel olarak tasarlanmış altın renkli 41 mm bir versiyon da bulunuyor.

TASARIM VE TEKNİK ÖZELLİKLER

Watch GT 5 serisi, 46 mm’lik modelinde iki farklı kayış seçeneğiyle geliyor: Dokuma Naylon ve Floroelastomer kayış. Akıllı saatte, 1,43 inç AMOLED dokunmatik ekran bulunuyor ve toplamda 74-77 gram ağırlığında. Huawei’nin Harmony OS işletim sistemi ile desteklenen Watch GT 5, Bluetooth 5.2 ve GPS gibi bağlantı seçenekleriyle iOS 8.0 ve Android 13 cihazlarıyla uyumlu.

PİL ÖMRÜ VE SAĞLIK TAKİBİ

Watch GT 5, 14 güne kadar pil ömrü sunuyor ve tamamen şarj olması yalnızca 100 dakika sürüyor. TruSense teknolojisi ile çeşitli spor aktivitelerinin yanı sıra kalp atış hızı, kan oksijeni, uyku takibi gibi sağlık verilerini izleyebiliyor. Kadınlara yönelik adet döngüsü takibi ve anormal kan oksijeni uyarıları gibi özellikler de bulunuyor.

TÜRKİYE FİYATI

Huawei Watch GT 5 serisinin Türkiye fiyatları şu şekilde:

  • Huawei Watch GT 5 (siyah 46 mm): 8.999 TL
  • Huawei Watch GT 5 (mavi 46 mm): 9.499 TL
  • Huawei Watch GT 5 (mavi 41 mm): 8.999 TL
  • Huawei Watch GT 5 (altın 41 mm): 9.999 TL

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.