Huawei, Watch D2 ile 24 saatlik tansiyon ölçümü yapabilen akıllı saatini tanıttı

Huawei, Watch D2 ile 24 saatlik tansiyon ölçümü yapabilen akıllı saatini tanıttı

Huawei, Barselona'da düzenlediği etkinlikte, 24 saatlik tansiyon ölçümü özelliğine sahip yeni akıllı saati Watch D2'yi tanıttı.

Huawei, 2021 yılında tanıtılan Watch D’nin halefini, Watch D2 ile duyurdu. 24 saatlik tansiyon ölçümü yapabilen bu akıllı saat, bilekten ölçüm yapan ayaktan kan basıncı izleme (ABPM) cihazı olarak tıbbi olarak sertifikalandırılmış ve NMPA ile MDR tarafından onaylanan dünyanın ilk bilek cihazı olma özelliğini taşıyor.

HUAWEI TruSense Sistemi ile donatılan Watch D2, daha hızlı ve doğru sonuçlar sağlamak için küresel hipertansiyon uzmanlarıyla iş birliği içerisinde geliştirilmiştir. Cihaz, fiziksel bir hava yastığı kullanarak sadece 26,5 mm’lik ultra dar bir hava yastığına sahiptir ve bu sayede gün boyunca akıllı hatırlatmalar yaparak gece uyku ölçümleri gerçekleştirebilir.

HEM IOS HEM ANDROİD İLE UYUMLU

Watch D2, Beat-by-Beat EKG Analizi, SpO2 İzleme, Kalp Atış Hızı, Stres Seviyesi ve Cilt Sıcaklığı gibi birçok sağlık izleme özelliğine sahip. Kullanıcılar, tek bir dokunuşla 9 vücut göstergesini ölçebilir ve sağlık raporu alabilir. Saat, 80’den fazla egzersiz modunu destekleyerek sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ediyor ve hem iOS hem de Android cihazlarla uyumlu çalışıyor.

TÜRKİYE FİYATI

Watch D2, Siyah ve Altın renk seçenekleriyle floroelastomer kayışla sunulacak. 399,99 Euro fiyat etiketi taşıyan akıllı saatin Türkiye'de önümüzdeki haftalarda satışa sunulması bekleniyor.

HUAWEI WATCH D2 ÖZELLİKLERİ

  • Ekran: 1,82 inç büyüklüğünde 408×408 piksel çözünürlüğünde 2,5D AMOLED dokunmatik ekran, 347 PPI
  • Bağlantı: Bluetooth 5.2 (BR, BLE)
  • Uyumluluk: Android 8.0 ve üzeri, iOS 13 ve üzeri
  • Suya Dayanıklılık: IP68
  • GPS ve NFC Desteği
  • Sensörler: 9 eksenli IMU sensörü, Optik kalp atış hızı sensörü, EKG sensörü, Ortam ışığı sensörü, Barometre sensörü, Sıcaklık sensörü, Diferansiyel basınç sensörü, Hall sensörü
  • Otomatik Aktivite Algılama: 6 yaygın aktivitenin otomatik olarak algılandığı 80’den fazla egzersiz modu
  • Boyutlar: 48×38×13.3mm; Ağırlık: 40 gr (kayışsız)
  • Pil Ömrü: Standart kullanımda 6 güne kadar, ABPM özelliği etkinleştirildiğinde 1 güne kadar.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.