Honor Magic 7 Pro: Amiral gemisi telefonun görselleri sızdırıldı

Honor Magic 7 Pro: Amiral gemisi telefonun görselleri sızdırıldı

Yıl sonunda tanıtılması beklenen Honor Magic 7 Pro, 2025’te küresel pazara sunulacak. Türkiye’ye bahar döneminde gelmesi beklenen telefonun, dört tarafı kavisli ekranı ve hap şeklindeki çentiğiyle dikkat çekici görselleri ortaya çıktı

Honor’un yeni amiral gemisi Magic 7 Pro, büyük merakla bekleniyor. Çin'de yıl sonuna doğru tanıtılması planlanan telefon, Ocak 2025'te küresel pazarlara sunulacak ve bahar döneminde Türkiye'de raflarda yerini alacak.

Sızdırılan canlı görseller, Honor’un bu modelde de dört tarafı kavisli ekran kullanımını sürdüreceğini gösteriyor. Görsellerde, Magic 7 Pro'nun selfie kamerası ve ek sensör için ortada yer alan hap şeklindeki çentiğin, önceki model olan Magic 6 Pro'ya kıyasla daha küçük olduğu dikkat çekiyor. Ayrıca, telefonun yuvarlatılmış köşelere sahip olması, önceki tasarım çizgilerini koruduğunu ortaya koyuyor.

DEV BATARYA, AKICI EKRAN

Honor Magic 7 Pro’nun ekranı, 1.5K çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızıyla geliyor. Ekran, parlaklık ve diğer teknik özellikler bakımından önemli iyileştirmeler sunacak. Bununla birlikte, telefonun en dikkat çekici yükseltmesi pil tarafında olabilir. Magic 7 Pro’nun, 6.000 mAh kapasiteli yüksek yoğunluklu silikon-karbon anot pil ile donatılacağı öngörülüyor.

EN GÜÇLÜ İŞLEMCİYLE GELİYOR

Telefonun arka tarafında, üçlü kamera kurulumu olacak. 50 megapiksel OmniVision OV50H ana kamera, 50 megapiksel periskop lens ve 50 megapiksel ultra geniş açılı lensle destekleniyor. Gücünü Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden alacak olan Magic 7 Pro, Android 15 işletim sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Ayrıca, cihazda Honor'un yeni yapay zeka özelliklerinin bulunacağı da sızan bilgiler arasında.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.