Honor, IFA 2024'te yeni amiral gemisi ürünlerini tanıttı: Magic V3, MagicPad 2 ve Watch 5

Honor, IFA 2024'te yeni amiral gemisi ürünlerini tanıttı: Magic V3, MagicPad 2 ve Watch 5

Honor, IFA 2024 etkinliğinde amiral gemisi katlanabilir telefonu Magic V3’ü, MagicPad 2 tabletini, MagicBook Art 14 dizüstü bilgisayarını ve yeni akıllı saati Honor Watch 5’i duyurdu.

Honor, IFA 2024 etkinliğinde teknoloji dünyasına önemli bir adım atarak, yeni amiral gemisi cihazlarını tanıttı. Katlanabilir telefon Magic V3, tablet MagicPad 2 ve dizüstü bilgisayar MagicBook Art 14’ün yanı sıra, yeni akıllı saati Honor Watch 5 ile dikkatleri üzerine çekti.

Honor Watch 5, önceki modelin kare tasarımını koruyarak, daha büyük ve daha keskin görüntüler sunan 1,85 inçlik AMOLED ekranıyla geliyor. 11 mm kalınlığında ve 35 gram ağırlığındaki bu hafif saat, 480mAh silikon-karbon pil ile 15 günlük pil ömrü vaat ediyor. Sağlık takibi özellikleri arasında kalp atış hızı, SpO2 izleme ve hızlı değerlendirmeler için tek tıklamalı sağlık taraması bulunuyor. Ayrıca, AccuTrack konumlandırma sistemi sayesinde GPS doğruluğu artırılmış durumda.

Honor Watch 5, 85 spor modu, 12 profesyonel egzersiz modu ve 5 ATM suya dayanıklılık gibi özelliklerle donatılmış. Ayrıca, 400’den fazla özelleştirilebilir saat yüzü ve Turbo X Akıllı Güç Yönetimi sayesinde enerji verimliliği sağlıyor.

Fiyatı henüz açıklanmayan Watch 5’in, geçen yıl 150 € fiyattan piyasaya sürülen Honor Watch 4 ile benzer bir segmentte olması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.