Honor 200 Pro için yeni güncelleme

Honor 200 Pro için yeni güncelleme

Honor, üst segment telefonu Honor 200 Pro için yapay zeka destekli görüntü düzenleme, gelişmiş dil çeviri yetenekleri ve güvenlik yamalarını içeren büyük bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, kademeli olarak dünya çapında sunulacak.

Honor, popüler amiral gemisi Honor 200 Pro için önemli özellikler ve iyileştirmeler içeren bir yazılım güncellemesi yayınladı. 8.0.0.162(C675E7R2P2) sürüm numarasıyla gelen güncelleme, 1.27 GB büyüklüğünde ve OTA üzerinden indirilebiliyor. İlk olarak Hindistan’da başlayan bu güncellemenin kısa sürede diğer ülkelere de ulaşması bekleniyor.

Güncellemeyle birlikte kullanıcılara, yapay zeka destekli görüntü düzenleme araçları, gelişmiş dil çeviri özellikleri ve Android Eylül 2024 güvenlik yaması gibi birçok yeni özellik sunuluyor. İşte detaylar.....

GÜNCELLEME İÇERİĞİ

AI Eraser (Yapay Zeka Silici): Galerideki AI Eraser özelliği sayesinde, görüntülerdeki istenmeyen objeler veya kişileri tek dokunuşla kaldırmak mümkün hale geliyor. Kullanıcılar bu özelliği Galeri > Düzenle > AI Eraser yolunu takip ederek kullanabilir.

Yüz Yüze Çeviri: Çince, İngilizce, Türkçe dahil olmak üzere 10 farklı dilde karşılıklı çeviri sağlayan bu özellik, metin ve ses girişini destekliyor. Çeviri özelliklerine Ayarlar > Asistan > Yüz yüze çeviri bölümünden ulaşabilirsiniz.

Çoklu Pencere: Bölünmüş ekran modunda oluşturulan uygulama kombinasyonları artık ana ekranda simge olarak kaydedilebiliyor, böylece hızlıca bu kombinasyonlara erişmek mümkün.

Magic Portal: Daha fazla üçüncü taraf uygulamayla entegre hale getirildi.

Bildirim Paneli: Arayüz daha optimize edilerek daha akıcı ve çekici bir görsel deneyim sunuyor.

Kamera: Bazı sahnelerde çekim kalitesi artırıldı.

Performans ve Pil Ömrü: Güncelleme, bazı durumlarda sistem performansını artırırken güç tüketimini düşürüyor.

Güvenlik: Eylül 2024 Android Güvenlik Yaması eklendi, ayrıca USB bağlantılarına yönelik güvenlik doğrulaması getirildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.