Hizmet-İş'te Başkan Yusuf Güler güven tazeledi

Hizmet-İş'te Başkan Yusuf Güler güven tazeledi

Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası Ankara 4 No’lu Şube olağan genel kurulunu tamamladı. Mevcut Başkan Yusuf Güler oy birliğiyle yeniden seçilerek güven tazeledi.

Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş sendikasının Ankara 4 No’lu şubesinin 5’inci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurula sendikanın üst düzey yöneticileri ile birlikte geçmiş dönem Mamak ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin‘de katıldı. Kongrede konuşan Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, sendikalaşmanın önemini belirterek, “Birlik olmadan kazanamayız. Türkiye’nin dört bir yanından bizlere ulaşan emekçilerimizle bir bütün olup hak ettiğini elde etmek için birlikte mücadele etmeliyiz” dedi. Genel kurulda şube başkanlığı için tek aday olan Yusuf Güler, oy birliği ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

celal-yildiz.jpg

SENDİKALAŞMAK ÖNEMLİ

Kongrede konuşan Hizmet- İş Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, sendikalaşmanın önemini şu şekilde vurguladı:

“Birlik olmadan kazanamayız. Türkiye’nin dört bir yanından bizlere ulaşan emekçilerimizle bir bütün olup hak ettiğini elde etmek için birlikte mücadele etmeliyiz. Sendikalaşmak sadece bireysel haklarımızı savunmak anlamına gelmez, aynı zamanda toplumsal adaleti sağlamak için de bir araçtır. Biz emekçiler olarak yan yana durdukça, sorunlarımıza çözüm bulmakta daha güçlü olacağız. Türkiye’nin her köşesinde işçi kardeşlerimizin sesi duyulmalı ve onların hakları korunmalıdır. Sendikalar, bu dayanışmanın en önemli teminatıdır. Birlikte hareket ederek, emekçilerin daha iyi çalışma koşullarına kavuşmasını sağlayacağız.”

gazi-sahin-001.jpg

“HER ZAMAN HAZIRIM”

Genel kurula katılan Gazi Şahin, yaptığı konuşmada işçi haklarının ve sendikal dayanışmanın önemine vurgu yaparak, "Emek, en kutsal değerlerimizden biridir. Çalışanların haklarının korunması ve iyileştirilmesi için verilen mücadeleye her zaman destek olmalıyız. Bu konuda sizlere her zaman destek olmaya hazırım. Elimden geldiği kadar sizlerin mücadelesine talep doğrultusunda destek vereceğim. Bununla birlikte önceki dönemde de görevini layığı ile yapan Yusuf kardeşimi tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

yusuf-guler-001.jpg

KARARLILIKLA DEVAM

Yeniden şube başkanı seçilen Yusuf Güler, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bu güveni bana tekrar gösterdiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Birlik ve dayanışma içinde verdiğimiz mücadeleyi hiç bırakmadık, bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Biz, her zaman emekçilerimizin yanındayız ve onların haklarını savunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bize destek veren tüm üyelerimize ve yol arkadaşlarımıza minnettarım. Birlikte daha güçlü ve daha adil bir çalışma hayatı için mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.