Hızlı tren inşaatında göçük: 1 işçi vefat etti

Hızlı tren inşaatında göçük: 1 işçi vefat etti

Kayseri Karakimse mevkiindeki hızlı tren inşaatında göçük meydana geldi. Olay yerine arama kurtarma ekipleri ve ambulans sevk edildi. Olay yerinde ölü ve yaralılar olduğu belirtildi.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde devam eden hızlı tren inşaatında kaya düşmesi sonucu 1 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi ise yaralandı. Olay sırasında çalışan 7 işçiden 5’i kendi imkanlarıyla kurtuldu.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Karakimse mevkiindeki hızlı tren inşaatında gece vardiyası sırasında bir kaya parçası düştü. Olayın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

VALİ ÇİÇEK: "BİRİ HAYATINI KAYBETTİ, BİRİ YARALI"

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TGRT Haber’e yaptığı açıklamada, "7 kişilik vardiya çalışması sırasında bir kaya parçası düştü. 5 işçimiz kendi imkanlarıyla kurtulmayı başardı. Bir işçimiz maalesef hayatını kaybetti, bir diğer işçimiz ise yaralı" dedi.

EKİPLER BÖLGEDE İNCELEME BAŞLATTI

Olayın ardından güvenlik güçleri ve uzman ekipler, bölgedeki riskleri değerlendirmek ve benzer olayların yaşanmaması için inceleme başlattı. Yaralı işçinin hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.