Her şeyi itiraf etti, Narin’in katili netleşti: “Kız bizi gördü, gerekirse parçala”

Her şeyi itiraf etti, Narin’in katili netleşti: “Kız bizi gördü, gerekirse parçala”

Türkiye’nin konuştuğu Narin cinayetinde şok bir itiraf geldi. Narin’in kim tarafından niçin öldürüldüğü üzerine olan itiraf, tüyleri diken diken etti.

Haftalardır gündemde olan ve tüm Türkiye’nin aydınlanmasını beklediği Narin cinayetinde şok bir itiraf geldi. Narin’in kim tarafından niçin öldürüldüğü üzerine olan itiraf, tüyleri diken diken etti.

“EK İFADE VERMEK İSTİYORUM”

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu 12 kişi arasında yer alan ve daha önce verdiği ifadede Narin'in cansız bedenini dereye taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, tutuklu bulunduğu cezaevine dilekçe yazıp, adliyede ifade vermek istediğini bildirdi.

bahtiyar.jpg

4 SAAT SÜRDÜ

Akşam saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliyesi'ne getirilen Nevzat Bahtiyar, Narin'in cinayetini yürüten savcılar tarafından 4 saat sorgulandı.

“TEHDİT NEDENİYLE…”

Nevzat Bahtiyar ifadesinde ilkin, önceki ifadelerinde Salim Güran’ın tehditlerinden korktuğu için olayla ilgili tüm bildiklerini anlatamadığını söyledi.

salim.jpg

O GÜN NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI

Bahtiyar ardından, Narin'in öldürüldüğü 21 Ağustos günü yaşananları anlattı.
Saat 15.08'de Salim Güran'ı su meselesi yüzünden aradığını, daha sonra Salim’in de kendisine, Narin’in babası Arif Güran'ın evinin bulunduğu tepeden seslendiğini, kendisini yanına çağırdığını anlatan Bahtiyar, sonrasında yaşananları şöyle ifade etti:

SALİM BANA DEDİ Kİ…

“Bir oda hariç tüm odaların kapıları kapalıydı. Evin içinde anne Yüksel ile Enes, Eren ve Muhammed Güran dahil hiç kimseyi görmedim. Herhangi bir ses de duymadığım için odalarda olup olmadıklarını da bilmiyorum.

Salim beni solda bulunan odalardan birine götürdüğünde Narin'in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu gördüm. Hatırladığım kadarıyla Narin'in ağzında köpük şeklinde bir sıvı vardı.

Salim bana, ‘Yüksel'le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Artık sende benim suç ortağımsın.

Bu olaya tanık olduğun için bu cesedi yok edeceksin. Yoksa senin oğlunu gittiği futbol okulundan aldırır, kafasına sıktırırım. Bunu yok et ve sonrasında da sana 200 bin lira vereceğim.”

ANNE VE AMCAYA SORULUCAK

Bahtiyar'ın bu ifadesinin üzerine, Savcılığın tutuklu şüpheliler anne Yüksel Güran ile amca Salim Güran'ı bir kez daha ifadeye alması ve sözkonusu iddiaları sorması bekleniyor.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.