HBO ve BluTV’den Büyük Anlaşma- İzleyicileri Sevindiren Haber

HBO ve BluTV’den Büyük Anlaşma- İzleyicileri Sevindiren Haber

BluTV ve Warner Bros. Discovery, izleyicileri sevindiren bir anlaşma yaptı. Artık tüm HBO içeriklerine BluTV üzerinden ulaşılabilecek.

BluTV ve Warner Bros. Discovery, yeni bir anlaşmayla HBO içeriklerinin BluTV’ye eklenmesi yönünde el sıkıştı. Dünya çapında rekor kıran ve büyük heyecanla izlenen The Last of Us’ın yanı sıra White House Plumbers, The Idol ve True Detective: Night Country gibi HBO’nun yeni dizileri de Amerika ekranlarında yayınlanmasının ardından hemen sonra izlenebilecek. Ayrıca Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Chernobyl ve Entourage gibi dünya genelinde büyük üne kavuşmuş pek çok dizi de tüm sezonlarıyla BluTV’de yer bulacak. Anlaşmanın ardından açıklama yapan BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz, “BluTV olarak kurulduğumuz günden beri hikâyenin gücüne önem verdik ve içerik çeşitliliğimizle geniş bir hedef kitle ile bir araya gelmeyi başaran bir platform olduk” dedi.

haberrrr.jpg

GELECEK İÇİN UMUTLUYUZ

Türkiye pazarındaki yerli platformlar arasında liderliklerini sürdürdüklerini belirten Oflaz,”Dünyanın önde gelen medya ve eğlence markası Warner Bros Discovery ile 2021 yılında ilk adımını attığımız stratejik iş ortaklığımızın kapsamının giderek büyümesiyle üyelerimizi tüm dünyada heyecanla beklenen içeriklerle buluşturmaktan dolayı mutluyuz. Genişletilmiş stratejik ortaklığımızın ilk meyvesini The Last of Us’ın kısa sürede ulaştığı izleyici sayısıyla aldık ve bu bizleri gelecek için çok daha umutlandırdı” ifadelerini kullandı.

bluuu-tv.jpg

BLUTV ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR?

Türkiye’de oluşturulacak BluTV üyelikleri için aylık ve yıllık abonelik olmak iki seçenek bulunuyor. Fiyatlar aşağıdaki gibidir:

• BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 69,90 TL‘dir

• BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 478,80 TL‘dir.

oflazzz.jpg

DENİZ ŞAŞMAZ OFLAZ KİMDİR?

2016 yılında BluTV’deki çalışma hayatına "Content Strategy and Acquisitions Manager" göreviyle başlayan Deniz Şaşmaz Oflaz, 2018 yılında "Head of Content Acquisitions & Productions" göreviyle çalışmalarına devam etti. Oflaz, 2020 yılında Chief Commercial Officer" ve 2021 yılında "Chief Commercial & Content Officer" unvanlarıyla BluTV'deki görevlerini sürdürdü.

BluTV'nin kurucusu ve eski CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ, CEO’luk görevini 9 Ocak 2023 tarihinde Deniz Şaşmaz Oflaz’a devretti.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.