Haymana'da alacak verecek kavgası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Haymana'da alacak verecek kavgası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ankara’nın Haymana ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı olayın detayları belli oldu. Yurtbeyli Mahallesindeki olayın, alacak verecek kavgasından çıktığı öğrenildi.

Ankara’nın Haymana ilçesine bağlı Yurtbeyli Mahallesinde çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Gece saatlerinde meydana gelen olayın detaylarına gazeteilksayfa.com ulaştı.

M.Y. ile Yılmaz Aytaç arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede büyümüş ve silahlı kavgaya dönmüştü. M.Y., pompalı tüfekle Yılmaz Aytaç’ı ve kardeşi Ömer Aytaç’ı vurdu. Yılmaz Aytaç olay yerinde hayatını kaybederken, Ömer Aytaç yaralandı.

Silah seslerinin duyulmasının üzerine Yurtbeyli Mahallesi’ne çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen Ömer Aytaç ambulansla önce Haymana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ardından Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. M.Y., ise jandarmaya teslim oldu.

yilmaz-aytac.jpg
Yılmaz Aytaç

JANDARMA VE TOMA SEVK EDİLDİ

Mahalleye olayların büyümemesi için Polatlı'dan çok sayıda jandarma ve TOMA sevk edildi. Haymana Cumhuriyet Savcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

ALACAK VERECEK KAVGASINDAN ÇIKMIŞ

1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de ağır yaralandığı olayın ardından Yurtbeyli Mahallesi Muhtarı Lütfi Bağcı, gazeteilksayfa.com’a konuştu. Bağcı, gece saatlerinde meydana gelen olayın alacak verecek kavgasından çıktığını söyledi.

Bağcı, “Yılmaz Aytaç’ın M.Y.’den 4-5 milyon TL’lik alacağı varmış. Aytaç ve kardeşi M.Y.’den para istemeye gittiğinde tartışıyorlar ve olaylar yaşanıyor” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.