Hataysporlu Kaan Kanak ve Ruben Ribeiro’dan haber var

Hataysporlu Kaan Kanak ve Ruben Ribeiro’dan haber var

Hataysporlu Kaan Kanak’ın depremden nasıl kurtulduğu bilgisine ulaşılırken, Antalyasporlu Fredy, yakın arkadaşı Ruben Ribeiro hakkında bilgi verdi.

Ülkemizi yasa boğan ve merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından Hataysporlu Kaan Kanak’tan ve Hataysporlu Ruben Ribeiro'dan dikkat çeken açıklama geldi.

kaan-kanak.jpg

KAAN KANAK DEPREMDEN BU ŞEKİLDE KURTULDU

Hatayspor'un deneyimli oyuncularından Kaan Kanak, takım arkadaşları Atsu ve Taner Savut'un olduğu binada kalıyordu. Kasımpaşa maçının ardından tedavi için tesislere giden Kaan, tedavisi uzun sürünce tesislerde uyuyakaldı ve eve gitmedi. Depreme tesislerde yakalanan Kaan, bu sayede depremden kurtulmuş oldu. Hatayspor’un stoperlerinden Burak Öksüz, annesiyle birlikte Atsu'nun kaldığı çöken binada yaşıyordu. Deprem esnasında annesini çöken binadan çıkaran oyuncu ve annesinin saatler sonra kendilerine geldikleri bilgisine ulaşıldı.

freddddy.jpg

FREDY, RUBEN RİBEİRO İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Tecrübeli futbolcu Ribeiro’nun yaşadıklarını, Antalyasporlu yakın arkadaşı Fredy, Portekiz basınına anlattı. Ribeiro, Antalyaspor'dan yakın arkadaşı Fredy'e, "Duvarlar çatlamaya başladığı için pencereden atlayarak evi terk etmek zorunda kaldım." açıklamasında bulunurken, Hataysporlu Ruben Ribeiro da depremi yaşayanlar arasındaydı. Yaşanan felaket sırasında Portekiz'de bulunan Fredy, deprem haberini eşinden aldığını belirterek, "Sabah erken saatlerde beni eşim aradı. O aradığında, erken uyanmış olmasına şaşırdım. Depremden bahsetmeye başladı, ben de televizyonu açıp haberleri izlemeye başladım" ifadelerini kullandı. Fredy, Ribeiro'yla konuştuğunu ve iyi olduğunu belirterek, "Onunla konuştum. Bana, duvarlar çatlamaya başladığı için pencereden atlayarak evi terk etmek zorunda kaldığını anlattı. Telefonlar çekmediği için net bir görüşme yapamadık. Hangi katta yaşadığını da bilmiyorum. Ama onun sakatlanmadığını garanti edebilirim" dedi.

Mert Dokuzoğlu / İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.