Hatayspor Kadın Futbol takımı İlksayfa'ya konuştu

Hatayspor Kadın Futbol takımı İlksayfa'ya konuştu

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen Hatay’da Hatayspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Hilmi Bugüner, gazetemize konuştu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde çok sayıda can kaybı yaşanırken, bölgedeki spor kulüpleri de durumdan olumsuz etkilendi. Bu kulüplerden birisi de Kadın Futbol Süper Ligi’nde A grubunda topladığı 24 puanla 3’üncü sırada bulunan Hatayspor Kadın Futbol Takımı oldu. Hatayspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Hilmi Bugüner, futbolcuların Ankara’ya güvenli biçimde getirildiğini söyledi.

96619847-ce68-49fc-ad83-e5612e6beefd.jpg

“BAY OLDUĞUMUZ İÇİN İZİN VERMİŞTİK”

Hatayspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Hilmi Bugüner, ligde bay geçtikleri için şanslı olduklarını belirterek, “İyi olmaya çalışıyoruz. Ben Ankara’daydım deprem olduğunda. Beşiktaş deplasmanından sonra önümüzdeki hafta bay olduğumuz için sporcularımıza izin vermiştik. Sadece yabancı futbolcular ve iki yerli oyuncu Hatay’da kalmıştı. Onları da bugün getirdik. Hatay diye bir şehir kalmadı, bir tane sağlam bina kalmadı. Elektrik de yok şehirde. Şu an Ankara’ya 7 oyuncuyu getirdik, burada oturan 3 oyuncumuz da bizimle beraber. Yardımcı kaleci antrenörümüzün evi yıkıldı, bölgeye gereken yardımları yapmaya devam ediyoruz. Moral yemeği yapmayı planlıyoruz, futbolcularımızın psikolojisinin iyileşmesi adına çabalıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Mert Dokuzoğlu/ www. gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum