Hajime Moriyasu kimdir? Hajime Moriyasu nereli ve kaç yaşında?

Hajime Moriyasu kimdir? Hajime Moriyasu nereli ve kaç yaşında?

A Milli Takımımızın Belçika’da oynadığı hazırlık karşılaşmasından sonra Hajime Moriyasu gündem oldu. Arama motorlarında en çok aratılan isim olan Moriyasu, merak konusu oldu. Peki, Hajime Moriyasu kimdir? Hajime Moriyasu nereli ve kaç yaşında?

Hajime Moriyasu, internet arama motorlarında en çok aratılan isimlerin başında yer alıyor. Türkiye’nin kaybettiği hazırlık karşılaşmasında, “Türkiye’ye daha fazla gol atabilirdik” diyerek gündem olan isim, en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Özel hayatı merak edilen Moriyasu, “Hajime Moriyasu kimdir? Hajime Moriyasu nereli ve kaç yaşında?” sorularının hedefi haline geldi. Biz de bu soruları sizler için hazırladık. İşte tüm merak edilen sorular…

hajime-moriyasu-kimdir.jpg

HAJİME MORİYASU KİMDİR?

Hajime Moriyasu, 23 Ağustos 1968 tarihinde dünyaya gelmiştir. Orta saha pozisyonunda görev yapmış Japon eski milli futbolcudur ve şu an aktif olarak teknik direktörlük yapmaktadır. Japonya Milli Takımı’nın başında görev alan teknik direktör, Belçika’da oynanan hazırlık karşılaşmasında Türkiye’yi 4-2 mağlup ederek gündem olmuştur. 2018 yılından beri Japonya Milli Takımı’nın başındadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.